Academia de Channeling Dira România

Sub umbrela Dira International, găzduim un spațiu de echilibrare a energiei Divinului masculin și a Divinului feminin și de conectare cu vibrația iubirii necondiționate la nivel de Suflet. 


De ce să alegi Dira România?

IUBIRE

Esența vieții și chintesența existenței. Iubirea este motorul, iubirea setează direcția vieții trăite în armonie, conștient. Iubirea se naște din interior și o activăm atunci când începem să o oferim nouă. Iubirea este RESURSĂ.

COMUNITATE

Eu sunt TU, iar TU ești EU, căci în despachetarea existenței, înțelegem că suntem reflexii unii pentru ceilalți. Noi toți ne-am născut din IUBIREA infiiță a Mamei Pământ și a Tatălui Cer. Noi toți suntem frați și surori în Univers.

SURSA

Tot ceea ce există, ce te înconjoară, implicit TU, reprezintă SURSA. Tu ești parte din Univers și conectat la SURSA iubirii infinite a Universului. Sursa este în inima ta și te însoțește la orice pas, deschide-te.

Ce spun clienții despre noi?

"Channelingul mi-a schimbat drastic viața, în bine. Am reușit să schimb unele convingeri de bază care mă limitau. Am simțit cantități imense de iubire din partea Divinului și din prima clipă m-am simțit în siguranță și protejată. Acum totul are sens pentru mine!"
Cristina
România
„Sesiunile de Channeling au fost profund terapeutice, vindecătoare și iluminatoare, am simțit o schimbare în energie, o nouă perspectivă și o stare familiară de bine, pace și serenitate. "
Ruxandra
România
"Aș recomanda fără ezitare această experiență spirituală puternică. Pe mine personal m-a ajutat să fac ordine în viață mea și să găsesc liniște și pacea din interiorul meu.”
Tatiana
România
„Am explorat meditația, yoga și alte modalități de vindecare, dar pentru mine aceasta a fost cea mai simplă și mai ușoară cale de conectare cu Divinul."
Simona
România
„Eram în pragul burnout-ului  și după prima mea sesiune, lucrurile au început să se schimbe. Am putut să-mi gestionez mai bine energia, am putut să renunț la ceea ce nu îmi făcea bine, la ceea ce nu se mai alinia cu energia mea și să accept pe deplin expereintele la care a fost necesar să iau parte."
Loredana
România

Suntem aici pentru tine!

Și nu ai cum să cazi mai jos de brațele noastre, iar atunci când crezi că ai căzut, de fapt ne-a fost dor de tine să te cuprindem.

„Sursa”

Open chat
Bună 👋
Cu ce te putem ajuta?